Dinsdag 18 oktober was een bijzondere dag bij Egmond Plastic. Wij vierden samen met onze medewerker René Hollander en zijn echtgenote zijn 40-jarig werkjubileum. 

Zoveel jaar trouwe dienst bij een en dezelfde werkgever wordt tegenwoordig steeds zeldzamer en is een bijzondere prestatie. En dat verdient speciale aandacht. 

In 1982 kwam René in dienst als onderhoudsmonteur en is in de loop van zijn carrière doorgegroeid naar operator en na het volgen van bedrijfsspecifieke trainingen spuitgieter geworden. Daarnaast is hij ook bedrijfshulpverlener.

In de feestelijk versierde conferentieruimte werden speeches werden gehouden door directeur Richard Brandwijk en, ook bijzonder, door de oud-directeur en oprichter van Egmond Plastic Jan Egmond. De heer Egmond en zijn echtgenote waren speciaal voor deze gelegenheid aanwezig. Er werden vele herinneringen opgehaald. Tevens werd het feit genoemd dat René als oudere werknemer openstaat voor en meegaat met de veranderingen binnen het bedrijf. Flexibiliteit, gedrevenheid en loyaliteit zijn ongetwijfeld sleutelwoorden die op René van toepassing zijn. Ook door een aantal collega’s werd René in het zonnetje gezet. Gebak, bloemen, cadeaus en een mooi beeldje van Nic Jonk met speciale tekst als herinnering aan dit jubileum maakten het feest compleet.

René Hollander 40-jarig jubileum bij Egmond Plastic

Volg ons op Facebook, LinkedIn en Instagram