Daniëlle, Maartje, Dico, Kerem en Stefan laten zich informeren op de Kunststoffenbeurs.

Yes, eindelijk was het weer mogelijk voor onze medewerkers om een bezoek te brengen aan de Kunststoffenbeurs 2021 in de Brabanthallen. Deze jaarlijkse Kunststoffenbeurs kon vorig jaar niet doorgaan vanwege de corona maatregelen.

Medewerkers van de afdelingen Inkoop, Projectmanagement, Technische dienst en Innovatie & Engineering zijn gedurende deze dagen op pad. Zij lieten zich door bekende en nieuwe standhouders/leveranciers informeren over de laatste ontwikkelingen, mogelijkheden en technieken op kunststof- en kleurstofgebied.

 

Daniëlle (Inkoop): ‘Je kon merken dat iedereen het fijn vond om de beurs te bezoeken en alle leveranciers weer in levenden lijve te zien en te spreken. Wij hebben gesproken over de laatste ontwikkelingen en wat er in de markt gebeurt’. 

Maar ook stands op het gebied van machines, matrijzen, gereedschap en randapparatuur zijn bezocht.

Stefan (Innovatie & Engineering): ‘Ik heb nieuwe materialen leren kennen die ik mogelijk kan toepassen in een ontwerp en over apparatuur gesproken waarmee mogelijk materiaal, energie en werk kan worden bespaard.’

Onbreekbare kunststof beker. Stefan test het uit!

Kortom: Een geslaagd bezoek aan de Kunststoffenbeurs. Goed om de gezichten bij nieuwe namen/contacten te zien en de banden met oude bekenden face-to-face aan te halen. Na een periode van alleen e-mail- en telefonisch contact voelt dat goed. Het heeft updates, nieuwe ideeën en mogelijkheden gebracht. Deze komen ten goede aan de ontwikkeling en productie binnen ons bedrijf.

Terugblik op de Kunststoffen beurs bekijken? klik hier

Alvast een voorproefje bekijken van de Kunststoffen beurs 2022? Klik hier