31/5/24

Egmond Plastic in de grande finale tijdens gala-avond van Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2024

Afgelopen woensdagavond 29 mei was het zover. De bekendmaking van de top 3 der finalisten en de uiteindelijke winnaars van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2024. Met een 5-tal collega’s van Egmond Plastic gaven wij acte de présence.

Tijdens de fantastisch georganiseerde gala-avond van de verkiezing in de PHIL in Haarlem werden de winnaars uit de drie categorieën, De Belofte, MKB en Grootbedrijf, bekendgemaakt. Na een prachtige lasershow en tijdens het heerlijke diner, verzorgd door Landgoed Duin en Kruidberg, werd het spannend….

De10 ondernemingen per categorie werden met hun logo’s zichtbaar op het podium, waarna telkens een bedrijfslogo afviel. Onze blijdschap was groot toen bleek dat Egmond Plastic bij de laatste drie ondernemingen zat samen met de bedrijven Avontuur Blanchere (feestverlichting) en Kesbeke (tafelzuren). Deze finalisten mochten zich presenteren aan de zaal gedurende een 45 seconden pitch.

Natuurlijk hoopten wij te winnen, maar helaas mocht het niet zo zijn. Kesbeke, bekend als de Augurkenkoning van tv, werd uitgeroepen tot winnaar.                                                                          Bij deze feliciteren wij het bedrijf Kesbeke. Ook feliciteren wij de twee andere winnaars: Rodin Machining (De Belofte) en Plymovent (Grootbedrijf) met hun mooie overwinning.

Onze dank gaat uit naar de organisatoren en presentatoren van de OVNH 2024 voor deze feestelijke avond.

Wij zijn uiteraard supertrots en blij dat wij werden genomineerd en finalist zijn geworden van de OVNH 2024 en tot de drie beste ondernemingen van Noord-Holland behoren.                                              Een mooie erkenning voor onze solide bedrijfsvoering, ons diverse en inclusieve personeelsbeleid en visie qua duurzaamheid, innovatie, energiebesparing en recyclen voor een leefbare toekomst.

 

Lees ook

Naar nieuwsoverzicht