EGMOND000761

Steeds meer partijen zien de mogelijkheden van kunststof waar tot nu toe metaal de norm was. Ze ontdekken dat een investering in de ontwikkeling van een kunststof eindproduct zich dubbel en dwars terug betaalt: 50% minder gewicht leidt tot 30% lagere kosten en 50% snellere lead time. De voordelen stapelen zich op. Zeker als de maker, Egmond Plastic, zich al op vele fronten bewezen heeft als een hoog kwalitatieve en leverbetrouwbare leverancier.

Egmond Plastic snapt de ernst van uw zaak. Met andere woorden, wij weten dat kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en snelheid van handelen voor u geen holle frasen zijn, maar gegarandeerd moeten kunnen worden. We werken met alle soorten kunststof, vezel gevuld dan wel niet gevuld en ingekleurd naar uw wensen. Grondstoffen zoals Peek (Victrex) en Pei (Ultem) worden verwerkt tot hoogwaardige producten die stuk voor stuk worden gecontroleerd.

  • Doen wat je afspreekt is dus de simpele maar tot in de puntjes uitgevoerde afspraak waar wij elke dag voor tekenen.
  • Alle medewerkers van Egmond Plastic voelen dit belang tot in hun vezels en zetten hun betrokkenheid en eigen verantwoordelijkheid dagelijks in.
Facebooklinkedin