EGMOND000708

Egmond Plastic is groot in speciale kunststoffen, kleine series en specials. We werken sinds de jaren tachtig al met hoogwaardige producten als Peek (Victrex) en Pei (Ultem). Waar andere leveranciers kiezen voor simpele ontwerpen in grote oplages, specialiseerden wij ons erin ‘het onmogelijke mogelijk te maken’, onder meer middels onze smeltkern technologie. Deze zelf doorontwikkelde en unieke technologie maakt ondersnijdingen in het spuitgieten mogelijk.

One-stop-shop

Uiteraard beschikt Egmond Plastic over state-of-the-art spuitgietmachines. Recent is er bovendien veel geïnvesteerd in een verdere verhoging van kennis en kwaliteit. Egmond Plastic probeert zoveel mogelijk van het totale productieproces in eigen huis te doen en een totaaloplossing te bieden. Naast spuitgieten zijn we dan ook zeer bedreven in matrijzen maken, ultrasoon lassen, lakspuiten, zeefdrukken, tampondrukken en foliedrukken.

Opdampen

Ook in de opdamptechniek heeft Egmond Plastic zich ontwikkeld als specialist. We zijn in staat om onder andere non-ferro’s, bepaalde legeringen en silicium op te dampen. Tevens kunnen in één productiegang tot wel drie verschillende lagen worden opgedampt. Egmond Plastic werkt al decennia met producten als Peek (Victrex) en Pei (Ultem), met of zonder glas- en of koolstofvezels. Dit zijn hoogwaardige materialen die mechanisch sterk zijn en chemisch resistent.

  • Wanneer de vormgeving en of de materialen complex zijn en de oplages beperkt, is Egmond Plastic de beste partner. Van tekentafel tot aan het complete eindproduct zijn we meedenkend en betrokken.

Facebooklinkedin