OVER EGMOND PLASTIC

Sinds 1968 dé specialist in kunststofspuitgieten

Alle ruim negentig medewerkers dragen de belofte van Egmond Plastic in hun hart: samen een product maken voor onze klanten dat ‘boven verwachting’ is.

Eén team, één doel

Onze gedeelde nieuwsgierigheid en vakbekwaamheid zorgen ervoor dat we als één team samenwerken. Ons doel: elke dag producten afleveren die de hoge verwachting waarmaken alsmede voorop blijven lopen in de wereldwijde ontwikkeling van gewichtsreductie in nieuwe toepassingen en op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld 3D printen.

Good place to work


Egmond Plastic beoogt een ‘good place to work’ te zijn. We bieden onze medewerkers een combinatie van continue ontwikkeling, vertrouwen en eigen verantwoordelijkheid naast ruime aandacht voor vitaliteit. Het feit dat de meeste werknemers al vele jaren bij het bedrijf werken, bevestigt ons in die doelstelling.

EEN GREEP UIT ONS TEAM

Even voorstellen...

Werken bij
Egmond Plastic

Bij Egmond Plastic werk je in een innovatieve, duurzame omgeving met een inclusieve bedrijfscultuur. De diversiteit van ons team draagt bij aan een plezierige werksfeer. Wij hechten waarde aan vitaliteit en bieden een onlinevitaliteitsprogramma en fysiotherapie aan. Jaarlijks doen wij mee aan het Beverkoogvoetbaltoernooi. Nieuwe medewerkers krijgen een welkomstpakket en een buddy. Afhankelijk van de functie bedrijfskleding.

Interesse? Check onze vacaturesite of vul het contactformulier in.

Onze vacature website bekijken
DIRECT CONTACT

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag? Of wil je ergens meer informatie over ontvangen? Neem contact met ons op. Ons team staat voor je klaar.
Meer contactgegevens