Terug naar het overzicht

Arjan en Rory

Quality Assurance Manager- en Medewerker

Arjan en Rory vormen samen het Quality Assurance team. Arjan heeft jaren alleen de honneurs waargenomen en is blij met de versterking in de persoon van Rory. Samen kunnen zij meer zaken op kwaliteitsgebied oppakken en verbeteren. Het borgen van de kwaliteit bij Egmond Plastic staat voorop.  Dat is zeker van belang op de productievloer, maar ook collega’s bewust maken van de processen en hun verantwoordelijkheden daarin.

Arjan: ”Tevredenheid van de klant staat bij mij voorop. Uiteraard streven wij naar een efficiënte bedrijfsvoering. Té kritisch beoordelen kan leiden tot interne afkeur, vertraging, extra kosten en ergernis. Wij proberen dan zoveel mogelijk door de ogen van de klant te kijken. Elke dag beleef ik nog steeds als een uitdaging om samen met collega’s weer iets van verbetering te bereiken in een proces, werkmethode of een product.

Rory: “Het oplossen van een klacht vind ik een van de leukste dingen. Je moet vaak helemaal terug naar de basis en alle zaken afgaan om tot de kern van een probleem te komen. Dat vergt wat van mijzelf, maar ook van collega’s. Hier heerst de spirit van kennis, wil en energie om het steeds beter te doen, dat steunt mij enorm met het uitvoeren van mijn functie. Samen zijn wij immers Egmond Plastic”.