‘The sky is the limit’

Dit zijn de woorden die Lloyd’s Register gebruikt om aan te duiden dat met hun audits bedrijven aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Hier valt ook de 3-jaarlijkse AS9100-certificering onder. Onlangs heeft bij ons deze 3-jaarlijkse on-site audit plaatsgevonden en is onze AS9100-certificering herbevestigd.

AS9100 certificaat

De AS9100-certificering (in Europa beter bekend als de EN9100) vormt de basis voor de veiligheid, betrouwbaarheid en naleving van de regelgeving voor producten in de luchtvaartindustrie. Hier gelden namelijk specifieke normeringen. Het is het bewijs dat de kwaliteitsmanagementsystemen voor de lucht- en ruimtevaart(AQMSD) nauwkeurig en volkomen betrouwbaar zijn. 

Optimale prestaties

Het certificaat houdt voor ons in dat goede kwaliteit aantoonbaar is. Daarnaast geeft het aan dat onze medewerkers op de hoogte zijn van de geldende procedures en werkprocessen.

Naast de belangrijke 3-jaarlijkse grote audit, wordt met jaarlijkse audits het managementsysteem bijgestuurd. Er vindt een structurele, continue verbetering plaats. Het gevolg hiervan zijn verbeterde operationele prestaties, die fouten minimaliseren, waardoor kosten worden bespaard en levertijden verkort.

Profiteren van kwaliteit

Behalve de luchtvaartbranche kunnen ook andere, zoals de medische- en industriële branches, profiteren van deze kwaliteiten.

Betrouwbare partner

Dat Egmond Plastic een betrouwbare partner is, blijkt ook uit het feit dat wij afgelopen jaar weer een flink aantal nieuwe matrijzen in de wacht gesleept hebben van onze grote klanten. En wij hebben een aantal nieuwe klanten in de regio aan ons bestand kunnen toevoegen.

AS9100-certificering

AS9100-certificering

 

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan op Facebook en LinkedIn!