Een groep nieuwe, jonge enthousiaste medewerkers is bij ons aan de slag gegaan. Het zijn schoolverlaters, studenten met een tussenjaar of zij die hun studie gestopt zijn.

De coronatijd brengt geregeld zieken voort en dan blijken extra handen voor de vele werkzaamheden, die door de week niet afgemaakt kunnen worden, geen overbodige luxe te zijn.

De opdrachten komen weer gestaag binnen, de machinecapaciteit breidt uit en de daaruit voortvloeiende werkzaamheden moeten op tijd verwerkt worden.

Op de zaterdagen werkt nu een groep jonge medewerkers. Schoolverlaters, die een tussenjaar nemen of die hun studie afgebroken hebben, omdat ze nog niet precies weten wat ze verder willen gaan doen. Ons bedrijf biedt doorgroeimogelijkheden, dus mochten zij zich verder willen ontwikkelen dan zijn zij bij ons aan het goede adres.

Maar niet alleen op zaterdag bestaat de mogelijkheid voor schoolverlaters of leerlingen die een tussenjaar nemen om te werken en leuk bij te verdienen. Ook door de week zijn een aantal nieuwe medewerkers, schoolverlaters en tussenjaar leerlingen aan het werk.

Marthe, net klaar met de HAVO en via een vriend bij Egmond Plastic gekomen. Het lijkt haar leuk om stewardess worden of een MBO- of HBO-opleiding te gaan volgen. Ze heeft een tussenjaar, verdient geld en kan op deze manier haar koers bepalen.

Jim is gestopt met zijn MBO-opleiding Beveiliging. Hij was niet meer gemotiveerd en vindt zich te jong om al te bepalen wat hij voor de rest van zijn leven wil gaan doen.

Hij denkt erover om misschien een opleiding binnenhuisarchitectuur te gaan volgen of uitvoerder in de breedste zin van het woord. Tot die tijd verdient hij geld en is hij lekker aan het werk.

En wie weet, wordt hij toch een toekomstige medewerker bij ons bedrijf.

Enthousiaste jonge medewerkers
Marthe en Jim

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan op Facebook en LinkedIn! Of lees hier al onze nieuwsberichten.