Kom naar de open dag op 21 januari 2023

Open Dag op 21 januari 2023

Wij openen onze deuren voor familie, scholieren, bedrijven en andere belangstellenden onder het motto: Kom kijken in de wereld van het kunststof spuitgieten!

Regelmatig krijgen wij bezoekers van buitenaf die met verbazing constateren wat een mooi bedrijf wij zijn. Dit ‘wauw’ effect willen wij je niet onthouden. Kom een kijkje nemen bij ons ‘groene’ kunststof spuitgietbedrijf en verwonder je over hier allemaal gebeurt. Je maakt kennis met ons bedrijf óf je leert ons beter kennen. Wij laten graag zien wat wij in huis hebben.

Tijdens de rondleidingen langs de verschillende afdelingen volg je het productieproces. Je ziet wat matrijzen zijn, hoe de spuitgietmachines werken en wat er verder komt kijken om tot een high-end product te komen. Kunststofproducten zijn de toekomst en veelal een beter alternatief voor metalen producten vanwege de vele producteigenschappen en toepassingen.

Je bent van harte welkom van 11.00 tot 15.00 uur bij ons bedrijf aan de Berenkoog 31 in Alkmaar (Bedrijventerrein Beverkoog).

Na inschrijving bij binnenkomst word je verwelkomd met koffie/thee in onze kantine op de 2e verdieping. Een lift is aanwezig.

De rondleidingen starten tussen 11.30 en 13.30 uur en na afloop is er tijd voor een hapje en een drankje.

Scan de QR-code om je aan te melden

Volg ons op Facebook, LinkedIn en Instagram