Samen groeien wij verder.

Met een gezamenlijke visie gericht op een duurzame toekomst blijft Egmond Plastic doorgroeien. Om dit symbolisch te accentueren ontvingen alle medewerkers een zakje bloemenzaden. Met zorg en aandacht worden dat mooie bloemen. Zo groeien wij als bedrijf ook. Met aandacht voor mens, productieprocessen en milieu.

Een duurzame toekomst, dat is onze visie! Door maatschappelijk verantwoord te ondernemen willen wij ons steentje bijdragen aan een mooie toekomst, waarin onze kinderen en volgende generaties nog goed kunnen leven.

Wij investeren in energiezuinige elektrische spuitgietmachines en bouwen om en vervangen hydraulische machines naar elektrische spuitgietmachines en monitoren het energieverbruik van alle stroom gebruikende machines, recyclen materialen daar waar mogelijk is. Wij hebben 800 zonnepanelen op ons bedrijfspand geplaatst, een insectentuin naast het pand aangelegd, zonwerende folie op de ramen, lokale infrarood warmtebronnen en de mogelijkheid om fietsen en auto’s elektrisch te laden etc. Kortom te veel om op te noemen!

Alle medewerkers ontvingen een zakje bloemenzaadjes

Volg ons op FacebookLinkedIn en Instagram